Livrarea este gratuită pentru comenzile cu o valoare de minim 499 ron.

Politica De Retur2021-09-24T09:09:09+03:00

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Politica De Retur

 

Dragi clienti,

Echipa SeenBrands depune toate eforturile necesare pentru ca produsele ce ajung la voi sa fie realizate din materiale de calitate, bine lucrate si livrate  la timp pentru ca voi sa va puteti bucura intru totul de ele. 

Respectam banii dumneavoastra dar si munca colegilor nostri, din aceasta cauza suntem nevoiti sa aplicam urmatoarele politici suplimentare:

1. Hainele care sunt modificate la cerere (scurtat gratuit, stramtat gratuit) nu se returneaza.

2. Hainele care se realizeaza in atelierul SEENBRANDS cu masurile trimise de dumneavoastra, fara proba de atelier, nu se returneaza.

Returi pentru produsele din magazinul online

Puteți returna sau schimba produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Pentru orice nelamurire in ceea ce priveste returul comezilor va rugam sa ne contactati telefonic sau sa ne lasati un mesaj pe contact@seenbrands.ro

 

INSTRUCTIUNI DE RETURNARE

Pentru returnarea produselor trimiteti un email la adresa contact@seenbrands.ro sau telefonic la numarul 0764640564( numar pe care il puteti gasi si la contact pe site )va rugam sa includeti in mail numarul comenzii si codul produsului pe care doriti sa-l returnati. De asemenea in mail trebuie mentionat motivul returului, schimb de masura sau returnarea banilor.

 

RETURNAREA SE REALIZEAZA  ÎN URMĂTOARELE CONDIȚII:

Doar pe teritoriul României prin trimiterea unui mail /telefonic la numarul afisat pe site  și solicitarea telefonică de ridicare a coletului de către compania Fan Courier, cu menționarea pe colet: FĂRĂ RAMBURS / SCHIMB, CU PLATA LA EXPEDITOR( cand costul produsului NU depaseste suma de 599 ron )  sau CU PLATA LA DESTINATAR (cand costul produsului este sau depaseste suma de 599 ron ), la numărul de telefon *9336 (tarif normal) sau *021 9336 (tarif normal).In cazul in care returanti mai multe produse intr-o luna , costurile vor fi suportate de catre dumneavostra ( exceptie face primul colet in cazul in care produsul returanat are valoarea de minin 599 ron )

Puteți alege să trimiteți cu orice altă firmă de curierat, plata transportului va fi la EXPEDITOR, mai exact costurile de transport de retur vor fi suportate de client.

Adresa la care se trimite coletul retur este:
SC ErikaVolareva S.R.L, Str. Constantin Radulescu Motru, nr29,bloc33,scara2, Bucuresti.

 

CONDITII DE RETUR

Nu se pot restitui produse folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.

Pentru returnarea articolului, acesta trebuie să fie însoțit de etichete și de actele însoțitoare.

Orice retur care nu respectă Termenii și condițiile Seenbrands va fi refuzat.

Dacă produsele returnate nu corespund condițiilor de mai sus, ne rezervăm dreptul de a nu vă returna contravaloarea produselor, urmând să vă retrimitem coletul cu plata expediției la DESTINATAR.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Echipa Seenbrands verifică exclusiv calitatea fiecărui articol, oferindu-ți, astfel, garanția că articolele comandate de pe Seenbrands.ro sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maxim 24H printr-un email la adresa contact@seenbrands.ro sau la numarul de telefon afisat pe site la sectiunea contact , pentru a remedia aceasta neplăcere. Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare daca respectivul produs se afla inca pe stoc ), suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării.

 

RAMBURSAREA BANILOR ÎN CONT

Returnările de bani se fac în maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare/poștale corecte.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top