Livrare gratuita pentru comenzile peste 400Ron

Creatoarea

Omul

Erika Volareva – un designer, care iubeste liniile clasice ,feminine si asimetriile.

Papusile au fost primele mele modele,iar rochiile pe care le faceam erau cele mai frumoase din lume,in ochii unui copil de 5-6 ani.

In adolescenta rochiile mamei au suferit nenumarate transformari ca sa-mi incante vazul si corpul atunci cand le purtam.

Pe masura ce timpul a trecut si m-am descoperit ca om,ca femeie, mi-am dorit piese vestimentare pe care nu le gaseam in magazine sau online.Cautatul de croitorese, ateliere care sa aduca in realitate schitele pe care le faceam a fost urmatorul pas, firesc pentru mine.

Momentul in care am hotarat ca acesta va fi drumul meu a fost urmat de un curs complet de design, istoria artei, croitorie, tipare si desen in cadrul Institutului de Moda Salomeia Truta. Aici dragostea mea fata de tot ce inseamna realizarea unui produs vestimentar, moda, styling s-a amplificat si am invatat sa imi fac singura rochiile dorite.

Creatia

Colectia a aparut dintr-o joaca. Am avut placerea de a realiza cateva modele pentru cei de la SeenBrands si de aici a aparut o intreaga colectie care imi poarta numele.

Simplitatea, firescul, lejerul colectiilor vin din dragostea mea nemarginita pentru liniile clasice si culoare iar decolteurile indraznete si asimetriile vin din libertatea si nonconformismul meu.

Find All My Love