fbpx
Title Image

Despre noi

SeenBrands defineste gratia feminina, plina de grandoare si rafinament. Rochiile reprezinta universul frumusetii absolute.

Evenimentele speciale la care urmeaza sa participam reprezinta momente de fericire deoarece in astfel de ocazii avem posibilitatea de a etala cele mai frumoase tinute, alegandu-ne rochii cu design unic, cat mai extravagante sau simple, in functie de stilul si personalitatea fiecareia.

Va punem la dispozitie colectii unicat ,de la cele mai simple si clasice la cele mai sofisticate si indraznete rochii.

Colectia “Classy”

Cuprinde o gama variata de rochii clasice si sofisticate, cu linii simple si feminine. Senzualitatea si delicatetea feminina definesc perfect aceasta colectie.

Rochiile sunt unicat (nu exista 2 la fel) maxi sau midi, create pentru a veni in completarea frumusetii dumneavoastra.

Colectia “Star Dresses”

O colectie plina de glam si stralucire, cu siguranta nu vom trece neboservate purtand aceste tinute spectaculoase.

Cum alegem rochia perfecta?

In primul rand trebuie sa tinem cont de conformatia corpului, sa ne alegem tinute cu croi potrivit care sa ne avantajeze.

Daca forma corpului este un A (umerii mici si solduri voluptoase) vom opta pentru o rochie incarcata in zona umerilor , care sa creeze o simetrie intre umeri si sold .

Alegerea culorii. Dragele mele, rolul esential in alegerea rochiei potrivite il reprezinta culoarea tenului si a parului. In functie de ele veti alege cu succes nuanta potrivita.

Nu in ultimul rand, un rol important il reprezinta si evenimentul la care participam. In functie de eveniment alegem rochiile, tinand cont de pasii de mai sus.

Va reamintim ca pentru a alege masura corecta, este necesar sa consulatati tabelul de masuri.

0